GÉPKÖLCSÖNZÉS

Sokkal több elvégzett munka, jóval kevesebb idő alatt!  

Jól hangzik, igaz? Szerintünk is, de ehhez a legjobb eszközökre lesz szükséged. És itt jövünk mi a képbe, vagyis gépbe. Gépkölcsönzés szolgáltatásunkkal segíteni szeretnénk, hogy még több munkát, még egyszerűbben és hatékonyabban tudj elvégezni.
 
Palatinus gépkölcsönzés, padlócsiszoló, burkolatbontó, gép    Palatinus gépkölcsönzés, padlócsiszoló, burkolatbontó, gép

 

A bevétel a csábító kivétel!

Miért éri meg Neked a gépkölcsönzés? A munka az munka, nincs mese, el kell végezni. A kivétel a bevétel, ami a befektetett munkával arányosan növekszik. Nagyon egyszerű a képlet: gépeinkkel a munkavégzés ideje csökken, közben az elvégzett munka mennyisége és a bevétel pedig nő. Meggyőző, ugye?

Palatinus gépkölcsönzés, padlócsiszoló, burkolatbontó, gép     Palatinus gépkölcsönzés, padlócsiszoló, burkolatbontó, gép

 

Csiszol, bont, elszív, tisztít!

Nálunk minden feladathoz megtalálod a megfelelő gépet! Úgy válogattuk össze kölcsönözhető gépparkunkat, hogy az mindent tartalmazzon, ami a csiszolási, bontási munkát megkönnyíti és meggyorsítja számodra. Nézd meg gépkölcsönzés kínálatunkat és válaszd ki a tevékenységednek legjobban megfelelőt! A bérbe vehető gépekhez természetesen a használathoz nélkülözhetetlen szerszámokat is biztosítjuk.

 

    

Padlócsiszoló gépek 

Hullámos, a padló? Nem egyenletes a felület? A régi bevonatot/burkolatot kell gyorsan eltávolítani? Semmi probléma! Padlócsiszoló gépeinkkel gyorsan és egyszerűen megoldható!

További információ, gépkölcsönzés díja

 

    

Burkolatbontó gép

Bont, mint a gép! Nem pihen, nem tart szünetet, csak rendületlenül dolgozik és dolgozik… A Contec Bull bontógép előnye az ereje, ahogy szinte minden burkolatot pillanatok alatt felszed a padlóról.

További információ, gépkölcsönzés díja

 

                  

Porelszívók

Por? Kizárt! Illetve pontosabban bezárt. A nagy teljesítményű porelszívók közvetlenül a munkafelületről szívják el a csiszolás során keletkező port és teljesen zárt rendszerükben tárolják.

További információ, gépkölcsönzés díja

 

       

Levegőszűrők/légtisztítók

Nem a levegőbe beszélünk! A bérelhető, hordozható levegőszűrők/légtisztítók bárhol pormentes, tökéletesen tiszta munkakörnyezetet biztosítanak. 

További információ, gépkölcsönzés díja

 

         

Kézi csiszológépek

Kicsi a bors, de erős! Különösen igaz ez a kézi csiszológépekre, amelyek kis helyeken nyújtanak igazán nagy segítséget.

További információ, gépkölcsönzés díja

 

          

Szerszámok

A szuperhatékony gépek mit sem érnek a különböző feladatokhoz alkalmas szerszámok nélkül. Természetesen saját gépeinkhez megfelelő, magas minőségű szerszámokat is biztosítunk.  A szerszámok egy része más gyártók gépeivel is használható, külön is megvásárolható.

 

               

Segédanyagok

Repedés, szivárgás, állagbeli problémák? Segédanyagaink szakszerű és gyors megoldást nyújtanak betonfelületek hibáinak javításához. 

További információ

 

Gépkölcsönzés, kérdés vagy ajánlatkérés?

Keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: +36 70 942 50 95

 Hívás  

E-mail: oceancsempe@gmail.com

Gépek átvétele: Óceán Csempebolt, 1163 Budapest, Veres Péter út 15/A

Útvonaltervezés