Új koncepció a RAVAK-tól!

10° koncepció - Fürdőszoba az Ön igényeire szabva!
 
A legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek.
Ezen az elven alapul a RAVAK márka új koncepciója.A 10° elnevezésű kád, mosdókagyló és csaptelep érzékletes hatást kelt,
és atipikus elhelyezkedésének köszönhetően praktikusan kihasználható.
Mindezt egy egyszerű, 10°-os elfordításnak, vagy hajlításnak köszönhetően.

A koncepció fő alkotóeleme az aszimmetrikus kád.„Szeretem az egyszerű dolgokat, és az aszimmetrikus kádak gyakran bonyolult és átalakított hatást keltenek. Ezért próbáltam valamilyen tömör megoldást találni. Végül vettem egy klasszikus téglalap alakú kádat, és elfordítottam 10°-kal. És ezt a megoldást használtam a mosdókagylóknál és a csaptelepeknél.“ – mondja Kryštof Nosál designer, a koncepció kiötlője.A kismértékű rotációval a klasszikus téglalap alakú kádból egy aszimmetrikus forma keletkezett, a szó tiszta értelmében, mely szélesebb zuhanyteret, pontosan illeszkedő kádparavánt, és nagyméretű, akár ülőkének is használható rakodófelületet biztosít.
A koncepció része a sarok mosdókagyló, öntött márványból, 10°-kal a térbe elforgatva.
 
Használójának kézre áll, felé fordul, akárcsak a 10°-kal a kéz irányába elhajlított csaptelep. A termékskála kiegészítő elemei az egyenes vonalú mosdókagylók, melyek valamennyi térhez alkalmazkodnak. A tárolóhelyeket a többféle modellben kapható, magas – vertikális, valamint sarok és egyenes mosdókagylók alá helyezhető szekrények szolgáltatják.A sarokszekrények egyedülállóak abban, ahogy követik a mosdókagyló ferde vonalát. A fürdőszoba így minden egyes centiméterében összhangot áraszt. Legyen alapja a modern, fehér szín (fehér, lakkozott bútor), vagy egy telt szürke korpusz, mely a krómozott csaptelepekkel és kiegészítőkkel a fürdőszobának technicista – luxushatást kölcsönöz. A természetes tónusok kedvelőinek a 10° egy sötét dió színű korpuszt kínál.
A bútor ugyanakkor megtartja egy összekötő elemét, mely egy fehér sáv a nyitás helyén, beépített fogantyúk segítségével.A 10° kollekció termékei praktikus megoldást jelentenek minden hagyományos fürdőszobában, a méretek, és a tulajdonosok anyagi keretét tekintve egyaránt.Egy alap különbség a piacon lévő kínálatot tekintve már első látásra szembeötlő.
„Mindenki számára elérhető, tisztességes kivitelezést kínálunk. Termékeink attól fényűzőek, hogy konkrét megalkotójuk van. Aki minden részletet átgondol, összhangban van, és számunkra az is fontos, hogy Cseh. A termékek így, melyek vásárlóinkhoz közel állnak majd, számukra természetes.“ – mondja Patrik Kreysa, a RAVAK társaság igazgatótanácsának helyettes igazgatója.
 

10° by RAVAK koncepció tartalma:

  • Aszimmetrikus akrilkád 160/170 cm
  • Kádparaván
  • Öntött márvány sarokkád 55/65 cm
  • Öntött márvány téglalap mosdókagyló 55/65 cm
  • Fürdőszoba bútor sarok és téglalap alakú mosdókagylókhoz, vertikális oszlop
  • Csaptelepek (mosdóhoz, kádhoz, zuhanyzóhoz)
A 10° fürdőszoba koncepció 2015. márciustól elérhető a gyártónál.www.ravak.hu