Ravak BathGallery koncepció

Az eredeti BathGallery fürdőszoba szett Kryštof Nosál designer-től egy mosdót és egy szabadon álló kádat foglal magába.A szett öntött műmárványból gyártott, Gel-Coat felülettel. Praktikus alapját a széles rakodófelület biztosítja, a mosdókagyló és kád körül megemelt peremekkel, melyek meggátolják a tárgyak leesését, ezzel is hozzájárulva azok harmonikus elhelyezéséhez.

„A kollekció egyes elemeinek szimbiózisáról van szó. Törekedtem arra, hogy harmónia áradjon belőle, hogy minden tárgynak meglegyen a maga helye. Nemcsak egy mosdókagylót vásárol, melyhez keresni kell a kiegészítőket. Egy egészet vásárol, amit semmi nem fog megzavarni.“ – mondta a kollekció megalkotója, Kryštof Nosál cseh designer. A kreativitás galériájaA 190 x 90 cm méretű kád a végleges kialakítások számos lehetőségét kínálja, mint például a kád burkolása fa korpusszal, burkolólappal, vagy mesterséges kővel.

A szett része a mosdókagylók cserélhető alja, ötféle választható színben, és az akrilüveg kiegészítők (tartály és szappantartó), szintén ötféle színben, melyek pontosan illeszkednek a kád sarkaiba. Világosan meghatározott helyük van itt, így természetes geometriai kompozíciót alkotnak. A szappantartó / tartály színei igény szerint kombinálhatóak a cserélhető alj színeivel.A BathGallery koncepció így szabadon, az egyedi ízlés alapján alakítható, és átgondolt kialakításának köszönhetően a siker minden esetben garantált.A lehetséges összeállításokról, a kádak különböző típusú burkolatairól és a mosdókagylókról bővebben a www.bathgallery.cz oldalon tájékozódhat.