KUMA egyedi konyhapultok!

KUMA mosogató tálcát, konyhapultot, konyha szigetet tetszőleges méretben rendelhet, maximálisan rendelhető méret 425 x 160 cm. Nincs más dolga mint kiválasztani a megfelelő mosogató formát, gyümölcsmosót, csepegtetőt, megadni a befoglaló méreteket és medence elhelyezkedést, kiválasztani az anyagot és színt, ez alapján elkészítik önnek ez egyedi ajánlatot. Szállítási idő 28 munkanap.

Magyarországon a KUMA® Hungary 2014-ben kezdte a márka bevezetését. A Profil Store Kft. és a KUMA® Célul Tűzte ki hogy a hazai vásárló közönség is megismerje a Skandináv és Nyugat europai országokban már nagy sikert aratott, páratlan méret anyag és szín kínálattal rendelkező öntött szaniter termékeket.

A KUMA a lehető legkeményebb anyagokból önti termékeit, a természet alkotta anyagok adottságait harmonikusan kombinálva ütésállósággal és egyedülálló fizikai tulajdonságokkal, melyek rendkívül alkalmasak a zsúfolt, nagy forgalmú helyeken, mint bevásárló központok, benzinkutak, repterek, üzletek, éttermek és hotelek. A KUMA színei elkísérik Önt a lehetőségek világába, ahol csak a képzelete szab határt. Az élet tele van lehetőségekkel és esélyekkel, és ugyanez igaz lehet az otthonában is a KUMA nagy szín és anyag választékának segítségével.

 

Minden mosdó/munkalap bevonásra/kezelésre kerül a megfelelő anyaggal a gyártás során. Használat előtt nem igényel semmilyen különleges kezelést. A mosdókat/munkapultokat a megfelelő, KUMA által biztosított használati és kezelési utasítás szerint kell használni, így biztosítanak 5 év garanciát termékeikre!