HÍREK, AKTUALITÁSOK

Nyáron különösen jól esik a hűvös vagy éppen a forró zuhany alatt felfrissülni! A Grohe Euphoria SmartControl 260 falra szerelhető zuhanyrendszerrel valódi élmény lesz a zuhanyzás!

Itt a jó idő, és a nyári időszakban talán egy kicsit több időnk jut otthonunk szépítésére is. Sokunknak jól esik a napsütésben a ház körül tevékenykedni, ilyenkor válnak igazán aktuálissá a kertben élvezhető tevékenységek, a kertészkedés, vagy akár a kert vagy a terasz újragondolása is!  

Ha a burkolat szót halljuk, sokunknak még mindig a kis méretű fényes fehér csempék, vagy a linóleum jut először eszünkbe, holott a burkolatok piaca is óriási léptekkel fejlődik. Mintáik már élethű digitális technológiával készülnek, és szinte bármilyen méretben megvalósíthatók, sőt sok más szuperképességgel is rendelkezhetnek!

Itt a nyár, tökéletes alkalom a fürdőszoba felújítására! Szabadságunk is van, a melegben minden gyorsan szárad, egy kis utánajárással néhány hét alatt teljesen újjá varázsolhatjuk a fürdőt! Nagy kérdés, hogy milyen csempét válasszunk, amivel jól indulnak majd a reggelek!

 

 

Felújítja a fürdőszobát? Építkezik? Csak tervezi? Esetleg elhalasztotta? Pénze akkor is a DUPLÁJÁT éri nálunk! 

 

Június 1.-én, pünkösd hétfőn zárva tartunk, június 2.-ától azonban visszaállunk az üzleteinktől megszokott hosszabb nyitvatartásra.

Rendkívül praktikusak és meghitt légkört teremtenek otthonunkban a fa hatású kerámiapadlók, amelyek a valódi fát tökéletesen utánzó mintájuk, változatos megjelenésük, ellenállóságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek!

Nem tudja elképzelni milyen lesz a fürdő? Jól mutatnak-e együtt a burkolatok? Befér-e minden, amit szeretne a fürdőszobában látni? Tudta, hogy üzleteinkben előre elkészíttetheti fürdőszobája 3D-s látványtervét?

100 000 Ft nálunk 200 000 Ft-ot ér! Elhalasztotta a felújítást, építkezést? Pénze akkor is a dupláját éri nálunk! 

Óriási raktárkészletünknek köszönhetően nem kell, hogy lemondjon épülő, felújítandó fürdőszobájáról. Komplett fürdőszoba felszereléssel várjuk raktárkészletről! Telefonon, e-mailen és személyesen is tud nálunk érdeklődni, árut rendelni!