HÍREK, AKTUALITÁSOK

Nézz be üzleteinkbe és vegyél részt legújabb nyereményjátékunkban! Nincs más dolgod, mint megkeresni a GROHE állványt, beolvasni a QR kódot és regisztrálni a megjelenő oldalon! Regisztrációddal egy GROHE termosztátos zuhanyrendszert nyerhetsz!

 

A fürdőszoba szépsége mellett annak kényelme, funkcionalitása is legalább olyan fontos, ha nem fontosabb! Éppen ezért, nem feledkezhetünk meg azokról a megoldásokról, melyekkel a letisztult szépség és a páratlan funkció egymást kiegészítve teszik még kényelmesebbé, kellemesebbé az életünket. A falba épített, falsík alatti zuhanyrendszerek éppen ilyenek…

A fürdőszoba mellett a konyha, a nappali, a háló egyik kiemelt fala, a kandalló burkolata és természetesen a terasz padlója és falazata is lehet gyönyörű tégla hatású. A téglahatású hidegburkolatok mindig is közkedveltek voltak. Cikkünkben ezúttal egy új gyártó loft terekbe illő abszolút tégla hatású lapjaival debütál, míg egy jól ismert gyártó egy másik szemszögből mutatja be a tégla-hatást.

Sok család nézi áhítattal a katalógusokban a gyönyörű luxus kivitelben készült burkolatokat, miközben el sem tudja képzelni azokat saját háza, lakása enteriőrjében. Most azonban itt a lehetőség a gyermekes családok számára, akár állami támogatással belevágni a fürdőszoba felújításba - segítségképpen pedig profi tervezők által megálmodott látványtervekkel – hogy többé már ne csak álmodozzunk…

A fürdőszoba felújítást fontolgató gyermekes családok most igazán jól járhatnak, ha belevágnak, ugyanis 2022 év végéig 50%-os állami támogatással tudják felújítani otthonukat, s benne a fürdőt – amennyiben bemutatják az anyagköltségről és a munkadíjról szóló számlákat a Magyar Államkincstárnak. Azon túl, hogy nálunk mindent megkaphat fürdőszobája teljes felújításához, most még 12 stílusos, divatos fürdőszoba tervével is segítünk!

12 olyan stílusos és komplett fürdőszoba tervet készítettünk, amely segít, hogy az állami támogatást kihasználva mielőbb elkészüljön a fürdőszobád! Mai cikkünkben a trendi, mégis pénztárcabarát Economy fürdőszobák 4 változatát mutatjuk be!

 

 

 

 

 

fürdőszoba hangulata, atmoszférája nagy hatással van ránk, ha pihenni, feltöltődni vágyunk. Szerencsére ma már számos megoldás kínálkozik, hogy egy adott teret, enteriőrt saját magunkra szabjunk: legyen az nőies, vagy éppen férfias élettér. Apák Napjára készülve, most a férfias fürdőszobák kialakításához mutatunk vagány tippeket!

Otthonunk, s benne a fürdőszoba higiéniája alapvető fontosságú. Mai rohanó életmódunk, munkánk, megjelenésünk, igényszintünk mind megkívánja a tisztaságérzetet és higiéniát, amihez a zuhanyzás és fürdés mellett a modern, ultra higiénikus bidéfunkciós WC-k is nagyban hozzájárulnak. Ma már szinte minden igényt kielégítő funkciók és távirányítási lehetőség is elérhető egyes modelleken.

Gyere és csapj le a modern, szuper ár-érték arányú Grohe New Tempesta Cosmopolitan System 210 zuhanyrendszerre, ami mindent tud, amit egy mai modern zuhanyrendszernek tudnia kell a kényeztető, frissítő zuhanyozáshoz!

 

 

 

 

Készülj fel a kánikulára, frissítsd fel a fürdőszobád, zuhanyzód kedvezményesen! Júniusban 20 000 Ft-ot takaríthatsz meg a Ravak zuhanykabin csomaggal!