HÍREK, AKTUALITÁSOK

Mélységes, végtelen és kifürkészhetetlen a téli égbolt, mely megszámlálhatatlan hipnotikus árnyalatával ragyogja be tereinket. Egy ilyen pompásan elegáns színnel a fürdőszoba is végtelennek, még tágasabbnak tűnik, mélységet, pompát és eleganciát kap…

Ügyes szín- és formaválasztással könnyedén megidézhetjük otthonunkban is a természet csodálatos árnyalatait. A bájos bogyók és a friss avar, vagy az esőáztatta mohák illatát talán még érezni is véljük, ahogyan vetünk egy pillantást a gyönyörű természet ihlette csempe kollekciókra, és gondolatban máris újra a természetbe repülünk…

Megjelent új magazinunk legújabb 20 kedvezményes ajánlatunkkal, melyek között 12 kiváló burkolatot, 3 fürdőszobabútort, 2 WC-szettet, 1 zuhanykabint, és 2 csaptelepet talál szenzációs áron! Válassza ki kedvencét és rendelje meg elérhetőségeinken

Ultra higiénikus konyha, illetve fürdőszoba lenne jó ebben a nehéz, immunrendszerünket folyamatosan próbára tévő időszakban? Az anyagába épített, antibakteriális technológiának köszönhetően a kerámiaburkolatok új generációját köszönthetjük! Garantált higiénia, a termékek egész anyagában, a kerámiaburkolatok teljes életciklusa alatt.

Kedves Vásárlónk!

A legújabb Kormányrendelet értelmében 1095. Budapest, Soroksári út 86. szám alatti bemutatótermünk - 2020.11.11-től a rendelet visszavonásáig - csütörtökönként 20 óra helyett 19 óráig van nyitva, cserébe szerdán 18 óra helyett szintén 19 óráig nyitva tart!

Köszönjük megértését!

fürdőszobabútor kiválasztásakor a praktikum, az ergonómia és az esztétika alapján a legolcsóbb és a legdrágább bútorok között rendkívüli különbségeket fedezhetünk fel. Miért érdemes egy exkluzív, minőségi anyagokból készült, ízléses kialakítású fürdőszobabútort választani? Megmutatjuk a legszebb, kortárs Gamadecor bútor kollekcióikat, és megnézzük mitől olyan különlegesek!

A fürdőszoba megtervezése koránt sem egyszerű feladat, a jó tervezésen nagyon sok múlik! Nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem számos praktikussági és ergonómiai kérdést is felvet. Elvégre honnan is tudnánk előre, hogy jó irányba nyílik-e majd a zuhanykabin ajtaja, vagy útban lesz-e a szekrény. Szerencsére, a mai technika  lehetővé teszi, hogy a berendezési tárgyak megrendelése előtt megnézhessük leendő fürdőszobánkat 3D-ben!

fürdőszoba berendezésének egyszerre kell esztétikusnak, harmonikusnak ugyanakkor praktikusnak is lennie. Nem feledkezhetünk meg természetesen az ergonómiáról sem, miközben a környezettudatosság, a gazdaságosság is egyre fontosabb elvárásunk ma már. És mi van a kényelemmel? Szerencsére e téren sincs ok az aggodalomra: a fürdőszoba vagy a konyha személyre szabott, igazi oázissá válhat számunkra innovatív termékekkel…

 

fürdőszoba berendezése, otthonossá tétele bizony nem könnyű feladat, de szerencsére segítségül hívhatja az online magazinok inspiráló képeit, vagy akár egy jó tervező programot. Még egyszerűbb, ha belenéz összeállításunkba, ahol az idei legújabb, legnépszerűbb fürdőszoba-trendekből adunk egy kis ízelítőt!

 

 

 

fürdőszoba berendezéséhez, otthonossá tételéhez elengedhetetlen egy mutatós, ízléses bútor, amelyben a piperéinket, mosó- és tisztítószereinket tárolhatjuk. A klasszikus vagy modern fürdőszobabútorok unásig ismételt tipikus formavilágától elrugaszkodva, az idén igazán otthonos, kortárs szobabútor-dizájnnal örvendeztettek meg bennünket a tervezők.