HÍREK, AKTUALITÁSOK

A kijárási korlátozás életbe lépésével is lehetőség van arra, hogy továbbra is segítsük Önt a felújításban, építkezésben. Személyesen, telefonon, vagy e-mailen is felvesszük rendelését, vagy kérhet szaktanácsot!

A fahatású burkolatok évről évre egyre tökéletesebb, egyre valóságosabb textúrákkal kerülnek piacra. Mi a titkuk, és miért ennyire népszerűek? A legfőbb kérdés azonban mégiscsak az, hogy mely gyártótól válasszunk, ha igazán autentikus megoldásra vágyunk? 

A koronavírus terjedése mindannyiunk számára rengeteg nehézséget, kihívást, és folyamatosan változó körülményeket jelent. Mivel a mostani időket nem a jó hírek övezik, ezért engedje meg, hogy néhány cégünkkel kapcsolatos bíztató hírt megosszunk Önnel. 

2020 március 17-től üzleteink minden hétköznap egységesen 15 óráig tartanak nyitva. A szombati nyitva tartások változatlanok.  

 

 

 

 

A koronavírus okozta merőben új és szokatlan európai gazdasági (és egészségügyi) helyzet eddig nem tapasztalt kihívások elé állítja cégünk működését, amellyel kapcsolatban időszakról időszakra szeretnénk tájékoztatni Önöket annak érdekében, hogy minél zökkenő- mentesebben és gyorsabban tudjuk szállításainkat és nyújtott szolgáltatása- inkat teljesíteni.

 

 

 

 

 

 

Érezzük jól magunkat benne, praktikus, otthonos és fenntartható is legyen… Egyre több elvárásunk van korunk fürdőszobáival szemben. Egyszerre szeretnénk követni a legújabb trendeket, bevinni otthonunkba a legmodernebb technológiákat, miközben az építkezések, felújítások egyik kulcskérdéseként lebeg a fejünk felett az időtálló, fenntartható fürdőszoba.

 

 

Néhány éve még újdonságnak számítottak az élethű kő és fa hatású kerámiaburkolatok, azóta viszont évről évre egyre tökéletesebb mintájú burkolatokat dobnak piacra a gyártók. Ma már egyre többféle méretű, minőségű, egyre változatosabb, és magasabb színvonalú textúrákkal megálmodott kollekciók közül válogathatunk.

 

 

Szürkesége ellenére egy cseppet sem unalmas: a beton egyre nagyobb teret hódít, egyre népszerűbbé válik a belsőépítészetben. Igazi kaméleonként egyre többféle stílushoz, egyre különlegesebb felületekhez képes alkalmazkodni. Ezúttal egy igazán nemes, kortárs újdonságot mutatunk be!

Noha az egyik legkisebb helyiség általában a fürdőszoba, nagyon is fontos szerepet tölt be az életünkben. Akár épp felújítani készülünk, akár az idén mégsem fér bele egy komplett fürdőszoba felújítás, akkor is számos lehetőségünk nyílik, felfrissíteni az enteriőrt, minimális beruházással.

 

…akkor jönnek létre az igazán tökéletes, otthonos, harmonikusan szép megoldások! Régóta szeretjük és használjuk a valódi fa felületeket egyre élethűbben, egyre tökéletesebben utánzó anyagokat, ám ezúttal valami igazán különlegeset alkottak meg e témában a Porcelanosa csoport tervezői!