HÍREK, AKTUALITÁSOK

A mostani nehéz helyzetben a megfelelő higiénia megtartásával, és a fertőtlenítéssel tehetünk a legtöbbet a vírus megfékezéséért. Nem elég azonban csupán a kézmosás, a kézfertőtlenítők rendszeres használatára gondolni. A leggyakrabban használt helyiségek, pl. a konyha és a fürdőszoba fertőtlenítése is kiemelt fontossággal bír.

Aki szereti a német minőséget, a kényelmet és a higiéniát, annak jó szívvel ajánljuk a TECE bidéfunkciós WC-szettet, amely mindent tartalmaz, amire Önnek szüksége lehet a legkisebb helyiségben. Sőt, ajándékba adjuk a nyomólapot, melyet 5 féle design nyomólap közül választhat ki otthona stílusához!

A fürdőszoba helyisége ma már közel sem a gyors tisztálkodásé, sokkal inkább a teljes körű higiénia és a kényelem jegyében telnek el az itt töltött perceink, amiről az igényeinket egyre jobban kiszolgáló innovatív berendezések gondoskodnak, úgymint például az okos és wellness WC-k.

Amikor fürdőszoba kialakítás vagy átalakítás tervét fontolgatjuk, fontos, hogy éveken át szerethető anyagok és berendezési tárgyak vegyenek körbe minket. A mozaik olyan látványos dekorációs elem, amellyel bármilyen stílusú, hangulatú enteriőrt egyedivé, megkapóvá és egyéniségünkhöz illővé tudunk változtatni. Lássuk hát hogyan alakíthatunk ki mozaik segítségével könnyed és légies nyárias hangulatú fürdőszobát!

A csodás, finom pasztell színek sosem mennek ki a divatból, ráadásul kellemes, időtlen hátteret képeznek otthonunkban. Rendkívül jól illenek a harmonikus, pihenés, kényeztetés, felfrissülés helyszínéül szolgáló fürdőszobába, de a nappali és a konyha alapszíneként is meghitt atmoszférát varázsolnak körénk. Még ízlésesebb, ha a lakás helyiségei színeikben, stílusukban összhangban legyen a többi élettérrel.

 

 

 

A nyári melegben, fülledt kánikulában másra sem vágyunk jobban, mint a friss víz hűsítő erejére. Ha igazi felfrissülésre vágyunk, mi lenne, ha ezen a nyáron a hűsítő tenger színeiben frissítenénk fel a fürdőszobát?

 

 

 

fürdőszoba ma már nem csupán a tisztálkodás helyét jelenti számunkra, nem kizárólag a testápolási rituáléink színtere, hanem sokkal inkább egy élményt, kikapcsolódást nyújtó élettér. A zuhanyzás élménye mindig egyfajta felfrissülést, és igazi tisztaság-érzést nyújt számunkra. Természetes, hogy ezt az élményt szeretnénk a lehető legkellemesebbé tenni.

A legújabb trendek szerinti, inspiráló és összetett, izgalmasan kombinálható kollekciótól eláll majd az ügyfelek lélegzete! A mesés Allmarble és Allmarble Wall kollekcióban páratlan kerámiákba öntötték számunkra a valódi márvány sokoldalú, nemes és egyedülálló megjelenését, melyet a legmodernebb enteriőrökbe is beilleszthetünk.  

 

 

Amikor fürdőszoba tervezés előtt állunk, számtalan dolgot kell megterveznünk, átgondolnunk. És bizony, sok esetben a csaptelepek kiválasztására már nem marad elég idő, energia. Pedig egy jó csaptelep a fürdőszoba szíve-lelke, ez teszi fel az i-re azt a bizonyos pontot, hogy végül minden részlet hibátlan és tökéletes legyen.

 

Újítsa fel velünk fürdőszobáját, amiben folyamatos nyári akciókkal segítjük! Zuhanyrendszer akciónk mellett éljen 4 az 1-ben WC akciónkkal is!